Wat zeggen anderen?

Wij hebben Maartje betrokken bij het re-branden van onze organisatie en het opstellen van een communicatie- en marketingstrategie. Wij waren al bekend met haar werkzaamheden in een eerder project en daardoor al overtuigd van haar kwaliteiten. Maartje is enthousiast, creatief en weet de voortgang er goed in te houden. Resultaatgericht met voldoende ruimte voor onze eigen inbreng.

Als je deskundige inbreng zoekt voor je bedrijf of organisatie op het gebied van communicatie, marketing en strategie kun je Maartje heel goed inzetten. En, misschien wel belangrijkst, ze is een prettige en leuke persoon om mee samen te werken. Maartje zorgt voor plezier en energie in de samenwerking.

Martin de Visser

Directeur & voorzitter, KEI BV. & E-nsemble

Ik zag er tegenop om consequent op Linkedin te publiceren. Weten hoe je dat goed moet doen is één ding. Gemotiveerd zijn om dat te doen is een tweede. Maartje’s strategiesessie heeft me beide gebracht. Dat doet Maartje goed!

Joep van Rensch

Customer Journey Expert, Customer Geeks

Maartje is fijn om mee samen te werken. Ze is gedreven, betrokken en weet binnen no-time haar weg te vinden binnen een nieuwe organisatie. Voor tanteLouise heeft Maartje tijdens de coronaperiode een belangrijke bijdrage geleverd op het gebied van communicatie. De snelheid die de coronapandemie van ons vraagt, is voor Maartje geen enkel probleem. Ze heeft genoeg aan enkele steekwoorden en maakt onze communicatie doel- en doelgroepgericht in een handomdraai. Kortom: een samenwerkingspartner die ik absoluut kan aanbevelen! 

Jente Krijnen

Projectmanager, tanteLouise

Maartje is flexibel, goed bereikbaar en kan snel schakelen. Je merkt dat ze een universitaire achtergrond heeft en is in staat om ingewikkelde onderwerpen te begrijpen en vervolgens op begrijpelijke wijze door te vertalen naar de doelgroep. Ze is creatief en geeft nieuwe inzichten. Daarnaast is Maartje een fijn mens om mee samen te werken!

Mathilde Muis

Interimmanager, Projectmanager, Consultant Gezondheidszorg, Bestuur & Organisatie , AT Osborne

Maartje zorgt voor een frisse blik en is kritisch. Ze durft gevraagd en ongevraagd haar mening te geven, denkt mee en helpt ons bij de optimalisatie van onze communicatie-uitingen. Maartje is creatief en denkt graag out-of-the-box. Daardoor komt ze met dingen waar we zelf nog niet bij stilgestaan hadden. Met haar pro-actieve houding paste ze prima binnen ons team.

Marc Veerman

Management Consultant & Projectmanager, 4 Better Consultancy

Ik weet in mijn hoofd heel goed wat ik wil vertellen en delen, maar dit overbrengen op papier is een vak apart. Maartje kan dit als geen ander. Ik vind het mooi en waardevol om te zien hoe zij heel begrijpelijk en met een leuke schrijfstijl mijn gedachten kenbaar kan maken bij het publiek. Maartje levert maatwerk en kwaliteit. Ze staat ergens voor en ik kan haar aan iedereen aanbevelen. Ik geef onze samenwerking een dikke tien!

Pedro van Helden

Ondernemer en marketingexpert, Solvid Ondernemen

Ik werkte met Maartje samen tijdens twee verschillende opdrachten voor een grote zorginstelling in Brabant. Maartje is creatief, enthousiast en een vakkundig persoon. Ze heeft weinig woorden nodig om de essentie te begrijpen. Zij vertaalt dit vervolgens op een creatieve wijze (in beeld en woord) naar doel en doelgroep. Naast dat Maartje een vakvrouw is, is zij ook zeer prettig in de samenwerking en hebben we naast hard werken ook veel plezier gehad.

Ingrid Havermans

Project- en Interimmanager, Met Ingrid Havermans BV.

Maartje is doortastend en komt snel tot de kern. Ze kan hoofd- en bijzaken snel en goed scheiden, is kritisch en denkt mee. Daarnaast heeft Maartje een stralende en positieve persoonlijkheid die ervoor zorgt dat de samenwerking erg prettig verloopt.

Imke van der Smissen

Interim manager & Projectleider, Motiv8 care-solutions

Ik zou iedereen en elk bedrijf een ‘Maartje’ gunnen. Ik zou haar omschrijven als energiek, aanvoelend en meedenkend. Heeft altijd tijd voor je, afspraken maken gaat soepel en opdrachten uitwerken nog veel sneller. Wij gaan voor ‘een lange relatie’ met Maartje, zodat communicatie een standaard punt op de agenda is en zij voor ons ook een stok achter de deur is om na te blijven denken over het communiceren intern en extern. Een aanwinst voor onze organisatie!

Sabrina en Raymond Schoenmakers

Directie, Tjil! Kinderopvang

Maartje is een professionele, gedreven communicatie-expert. Ze is creatief, weet ingewikkelde dingen toegankelijk en begrijpelijk te maken en heeft goed oog voor tekst én beeld. Ik kijk uit naar onze volgende samenwerking.

Vivian van Raaij - van den Aarssen

Beleidsadviseur, Stichting tanteLouise