Meer over Maartje

Ondernemen is één groot avontuur. Zo avontuurlijk dat we soms alleen maar bezig zijn met werken IN ons bedrijf in plaats van AAN. We doen dingen ‘omdat we ze altijd al zo doen’ en komen er niet aan toe om wat afstand van ons werk te nemen. Die afstand is broodnodig. Want met een helicopterview op jouw ondernemerslandschap ontstaat er ruimte, lucht. Nieuwe perspectieven en mooie nieuwe kansen.

Ik bied ondernemers graag dit uitzicht. Én de ruimte om bij zichzelf na te gaan: wat vind ik (als ondernemer en persoon) belangrijk? Want je kunt pas echt duurzaam succesvol en ontspannen ondernemen als jij weet wie je bent, waar je voor staat, waar je heen wilt en hoe je dat gaat doen.

Die strategische puzzel geeft mij als ondernemer alle plezier en uitdaging die ik zoek. Ik werp me dan ook graag op als jouw helikopterpiloot, adviseur, sparringpartner, stok-achter-de-deur, inspirator en coach.

Mijn aanpak is vlot, creatief en met gevoel voor humor.  Tijdens onze sessies put ik uit mijn achtergrond (communicatiewetenschappen) en mijn kennis van het communicatievak (15 jaar) en ondernemerschap (10 jaar). 

Ontdek hier of een strategiesessie iets voor jou is! Liever eerst laagdrempelig kennismaken? Lees dan mijn gratis E-book. Of plan een gratis kennismakingsgesprek

Creatieve groet,


 Maartje Bertens (bijnaam Moor)

Waarom de naam MOOR Communicatie?

‘Moor, hoe staan we ervoor?’ Het is iets wat mijn vader me regelmatig vraagt. Mijn bijnaam is namelijk Moor. En die bijnaam gebruik ik graag! Kort, krachtig en blijft goed hangen. Daarnaast heb je natuurlijk de associatie met het Engelse ‘more’. Niet gek dus, dat de naam ‘Moor Communicatie’ direct bij me op kwam toen ik in 2013 bij de KvK binnenstapte.