Werk aan de winkel! 

Als ondernemer weet jij hoe belangrijk communicatie is. Maar soms kom je er zelf niet uit. Voelt het als een blok aan je been. Zonde! Want communicatie is het cement van jouw onderneming.

Het is dé toegangspoort naar bestaande én nieuwe klanten.

Het is hét middel om te verbinden, verbazen en verrijken.

Kortom: goede communicatie is onmisbaar.

Klaar voor meer plezier, eenvoud en effect? 

Belandt het onderwerp ‘communicatie’ ook steeds onderaan jouw to-do-lijst? Terwijl je wéét hoe belangrijk het is? Blijven jouw social media pagina’s leeg en je nieuwsbrief zonder inhoud? 

Dat kán anders! Communicatie is geen losse ’to do’:  het is het smeermiddel dat door jouw hele bedrijf loopt. Geef het daarom de prioriteit die het verdient. 

Ik laat je tijdens een strategiesessie zien hoe jij meer plezier, meer eenvoud en meer effect brengt in jouw communicatie. We gaan werken aan: 

 • De juiste mindset en energie,
 • de juiste kennis, methodes, vaardigheden en tools
 • en de juiste strategie met een helder doel en prettige route. 

Maartje helpt je met een strategie om je communicatiedoel te bereiken. Maar een mooie strategie is alleen mooi als je ‘m ook kunt uitvoeren. Maartje vindt met jou díe strategie die aansluit bij wat jou motiveert, wat jou energie geeft. Ik zag er tegenop om consequent op Linkedin te publiceren. Weten hoe je dat goed moet doen is één ding. Gemotiveerd zijn om dat te doen is een tweede. Maartje’s strategiesessie heeft me beide gebracht. Dat doet ze goed!

Joep van Rensch

Customer Journey Expert, Customer Geeks

Door de workshop met Maartje kwam het creatieve proces goed op gang om een nieuwe naam en logo te bedenken voor onze praktijk. Dat bleek niet direct eenvoudig, maar ook na de workshop bleef ze betrokken en zo zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Maartje was betrokken en duwde ons nieuwe richtingen op. Ook hebben we – niet onbelangrijk – gewoon plezier gehad. Een aanrader!

Barbera Winkel

Huisarts & Praktijkeigenaar, Winkel & Wauters - DOK Rijen

Wat levert het op? 

Je ontdekt: 

 • Waar jouw communicatiekansen liggen
 • Wat jouw communicatiestrategie wordt voor komend jaar
 • Hoe je meer bereikt (meer klanten, meer omzet, meer groei) in minder tijd
 • Hoe je meer voldoening, energie en plezier haalt uit jouw communicatie. 

 

 

 

Maartje is doortastend en komt snel tot de kern. Ze kan hoofd- en bijzaken snel en goed scheiden, waardoor een uiting passend is voor de doelgroep. Maartje geeft communicatie een passende 'funfactor' mee. Daarnaast heeft Maartje een stralende en positieve persoonlijkheid die ervoor zorgt dat de samenwerking erg prettig verloopt.

Imke van der Smissen
Interim manager & Projectleider, Motiv8 care-solutions
Maartje is flexibel, goed bereikbaar en kan snel schakelen. Je merkt dat ze een universitaire achtergrond heeft en is in staat om ingewikkelde onderwerpen te begrijpen en vervolgens op begrijpelijke wijze te vertalen naar de doelgroep. Ze is creatief en geeft nieuwe inzichten. Daarnaast is Maartje een fijn mens om mee samen te werken!

Mathilde Muis - Adviseur, projectmanager en consultant in de gezondheidszorg

 
Ik zou iedereen en elk bedrijf een ‘Maartje’ gunnen. Ik zou haar omschrijven als energiek, aanvoelend en meedenkend. Heeft altijd tijd voor je, afspraken maken gaat soepel en samen tot resultaat komen nog veel sneller. Wij gaan voor ‘een lange relatie’ met Maartje, zodat communicatie een standaard puntje op de agenda is en zij voor ons ook een stok achter de deur is om na te blijven denken over het communiceren intern en extern. Een aanwinst voor onze organisatie!

Sabrina (en Raymon) Schoenmakers,
Directie Tjil! Kinderopvang
Ik weet in mijn hoofd heel goed wat ik wil vertellen en delen, maar dit overbrengen op papier is een vak apart. Maartje kan dit als geen ander. Ze levert maatwerk en kwaliteit. Ze staat ergens voor en ik kan haar aan iedereen aanbevelen. Ik geef onze samenwerking een dikke tien!

Pedro van Helden
Directeur & Ondernemerscoach - Solvid Ondernemen
Ik heb met Maartje in twee verschillende opdrachten voor een grote zorginstelling in Brabant mogen samenwerken. Maartje is creatief, enthousiast en een vakkundig persoon. Ze heeft weinig woorden nodig om de essentie te begrijpen. Zij vertaalt dit vervolgens op een creatieve wijze (in beeld en woord) naar de ontvanger. Naast dat Maartje een vakvrouw is, is zij ook zeer prettig in de samenwerking en hebben we naast hard werken ook veel plezier gehad.

Ingrid Havermans
Project- en Interimmanager, Met Ingrid Havermans BV.
Maartje zorgt voor een frisse blik en is kritisch. Ze durft gevraagd en ongevraagd haar mening te geven, denkt mee en helpt ons bij de optimalisatie van onze communicatie-uitingen. Maartje is creatief en denkt graag out-of-the-box. Daardoor komt ze met dingen waar we zelf nog niet bij stilgestaan hadden. Met haar pro-actieve houding paste ze prima binnen ons team.

Marc Veerman
Management Consultant & Projectmanager, 4 Better Consultancy

Goed om te weten!

Zeg je ‘ja’ tegen een sessie dan zeg je JA tegen:  

 • Een enthousiaste sparringpartner met 10 jaar ervaring als ondernemer.
 • Een creatieve motivator met 15 jaar ervaring in het communicatievak.
 • Een snelle analysator mét Brabantse tongval.
 • Heb je na de strategiesessie nog behoefte aan praktische hulp? Dan staat mijn netwerk met enthousiaste freelancers voor je klaar. 

De investering

Deze inspirerende sessie duurt 2 tot 2,5 uur. Van te voren spreken we elkaar telefonisch en nemen we jouw wensen door. Na de strategiesessie ontvang je een uitgebreid naslagwerk. Je investering voor dit alles is slechts €495,-. 

 

Veel gestelde vragen

Met hoeveel mensen kan ik deelnemen aan de strategie-ochtend?

Dat is geheel aan jou! Ik kan 1-op-1 met jou aan de slag met jouw vraagstuk, maar het is ook mogelijk om met meer mensen de sessie te doorlopen. Denk bijvoorbeeld aan je collega’s, een team of een groep gelijkgestemden. Belangrijk is dat de groep niet té groot wordt (max 8 personen) en dat het draait om één vraagstuk/onderneming. We gaan dus niet aan de slag met meerdere vraagstukken van meerdere organisaties tegelijk.

Kan ik ook een strategiedag boeken in plaats van een dagdeel

In principe duurt de strategiesessie één dagdeel en het liefst de ochtend. Daar kies ik bewust voor: in de ochtend ben je fris en kun je met volle energie aan de slag. Langer dan één dagdeel is vaak te vermoeiend en veel minder effectief. Is de ochtend geen optie voor jou? Dan kunnen we in overleg uitwijken naar de middag of de avond. 

Ik wil de strategiesessie inzetten als onderdeel van onze teamdag. Kan dat?

Zeker! De strategiesessie is heel geschikt als inhoudelijk, inspirerend deel van jullie teamdag.  Tip: Boek een strategiesessie mét lunch en ga daarna verder met een teamactiviteit voor nog meer teamspirit. (Ik heb nog enkele leuke tips ;-)) 

 

Waar is de strategiesessie?

Waar jij graag wilt! Dat kan bij jou op locatie, in een vergaderruimte of op een inspirerende locatie in Tilburg en omgeving. Tegen meerprijs reserveer ik een mooie ruimte voor jullie. Als je dat wilt is de sessie inclusief lekkere lunch na afloop. 

Interesse?

Wil jij weten of een strategiesessie bij jou, jouw onderneming en jouw vraag past? Ik bespreek graag alle mogelijkheden met je. Vraag hieronder een verkenningsgesprek aan. 

  Hier lees je meer over het privacybeleid van Moor Communicatie.