Mag het een onsje meer zijn?

Moor houdt van maatwerk. Er bestaat niet zoiets als ‘one size fits all’. Daarom pas ik mijn programma graag aan op jouw wensen. Samen gaan we op reis. En wat je ook kiest, het levert je altijd nieuwe inzichten, verfrissende ideeën en goede energie op.    

De keuze is reuze 

De workshops, lezingen en trajecten van Moor zijn er voor ondernemers en bedrijven, maar ook voor verenigingen, clubs en andere gezelschappen. 

Workshops

Workshops over ontspannen ondernemerschap, werken volgens jouw (kern)waarden en/of communicatie. 

Wat kun je verwachten? Een frisse, interactieve workshop met jouw team/organisatie of met een (zelf) samengestelde groep. Frisse ideeën, stof tot nadenken, humor en flink wat stappen vooruit.  

Identiteitstraject

Samen gaan we op reis naar een nieuwe naam voor jouw organisatie en bijpassende strategie. We onderzoeken doel, doelgroep en stippelen het pad uit.

Wat kun je verwachten? Twee interactieve sessies, een handig en heel praktisch naslagwerk en daarnaast een frisse blik, stok achter de deur en bevlogen begeleiding.  

Lezing

Inspirerende lezing over communicatie en/of ondernemerschap. Een mooie mix van verhalen uit eigen ervaring, actualiteiten, humor en (praktijk)kennis. 

Wat kun je verwachten? Een frisse, praktische kijk op ontspannen ondernemen vanuit je éigen waarden. Een energieke en positieve lezing waarbij interactie met de zaal en kennisdeling centraal staat. luisteraars vol inspiratie naar huis gaan. 

 

Wij hebben Maartje betrokken bij het re-branden van onze organisatie en het opstellen van een communicatie- en marketingstrategie. Wij waren al bekend met haar werkzaamheden in een eerder project en daardoor al overtuigd van haar kwaliteiten. Maartje is enthousiast, creatief en weet de voortgang er goed in te houden. Resultaatgericht met voldoende ruimte voor onze eigen inbreng.

En, misschien wel belangrijkst, ze is een prettige en leuke persoon om mee samen te werken. Maartje zorgt voor plezier en energie in de samenwerking.

Martin de Visser

Directeur & Voorzitter, E-nsemble - Samen voor duurzame optimalisatie in de zorg

In juli veranderde KBO-Goirle haar naam in ‘Senioren Goirle’. En eind augustus hadden we een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Niet alleen nieuw, maar ook fris en vernieuwend. Dat kon door de uitstekende samenwerking met Maartje, Rens en Marloes. Gedreven mensen en professionals, die snappen als je als opdrachtgever iets niet gelijk snapt!

Wil van der Kruijs

Voorzitter, Senioren Goirle - Samen goed oud worden

Zullen we er samen een mouw aan passen? 

Maatwerk is altijd mogelijk! Zullen we samen een mooi programma samenstellen? Vraag hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 

    Hier lees je meer over het privacybeleid van Moor Communicatie.