Een interactief, inspirerende programma dat jou van droom naar doel helpt!

Jij bent een ondernemer pur sang. Je kent de kneepjes van het ondernemersvak en bent een expert op jouw gebied. En toch, sta je voor je gevoel al een tijdje stil. Het is tijd voor de volgende stap. Tijd om dat éne idee in je hoofd eindelijk uit te werken. Om dat product te lanceren. Om die dienst in de schijnwerper te zetten. Of om die nieuwe richting in te slaan. Ik ga jou helpen om dit te realiseren.    

Wil jij… 

✔ Een concreet actieplan om   

 • Jouw nieuwe dienst te lanceren
 • Jouw nieuwe product in de markt te zetten
 • Jouw nieuwe bedrijfsfilosofie ten volle te gaan leven? 

✔ Inzicht in jouw persoonlijke waarden en de kernwaarden van jouw organisatie? Zodat je kunt communiceren op een manier die helemaal bij jou en je bedrijf past.

✔ Een communicatie toolbox vol kennis, inzichten en op maat gemaakte uitingen die perfect passen bij jou, je bedrijf, je doel en je ideale klant? Zodat communicatie niet langer eng, vervelend of ‘ver van je bed show’ is?  Maak een handig, efficiënt en mooi middel om van jouw doel een voltreffer te maken? 

Dan omvat mijn programma álles wat jij nodig hebt!

Ik zou iedereen en elk bedrijf een ‘Maartje’ gunnen. Ik zou haar omschrijven als energiek, aanvoelend en meedenkend. Heeft altijd tijd voor je, afspraken maken gaat soepel en opdrachten uitwerken nog veel sneller. Dankzij Maartje is communicatie een standaard punt op de agenda geworden. Zij is voor ons ook een stok achter de deur is om na te blijven denken over het communiceren intern en extern. Een aanwinst voor onze organisatie!

Raymon en Sabrina Schoenmakers

Directie , kinderopvang Tjil!

Van A naar B 

In mijn inspirende programma breng ik je met een mix van 1-op-1 coaching, korte video’s, praktische oefeningen en morele support via mail en whatsapp van droom naar doel. Van A naar B. Van idee naar werkelijkheid. Geen ‘van 0 naar 10K omzet in 2 maanden’ onzin, maar heldere, doeltreffende begeleiding, nieuwe inzichten en een op maat gemaakt plan dat jou en je onderneming écht verder helpt. 

Wat ga je leren? 

Het programma duurt 6 maanden. Elke maand ontvang je een video, een werkboek met praktische opdrachten én een 1-op-1 gesprek waarin we jouw bevindingen, voortgang, obstakels en overwinningen bespreken. Voor vragen tussendoor kun je me altijd bereiken per mail of WhatsApp.

Maand 1: We duiken in jouw persoonlijke drijfveren. Wat vind jij écht belangrijk? Wat kenmerkt jou als persoon? En waar loop jij warm voor? 

Maand 2: We onderzoeken de missie en visie van jouw bedrijf. Wat wil jij bereiken? Wat drijft jou als ondernemer? En welke waarden zijn kenmerkend voor jouw onderneming? 

Maand 3: We nemen jouw ideale klant onder de loep. Voor wie werk jij het liefst en waarom? Welk aanbod heb jij voor deze ideale klant? 

Maand 4: Je leert de basisprincipes van marketing en communicatie. Wat is er allemaal? En: wat past bij jou en jouw onderneming? 

Maand 5: Je gaat je bestemming bepalen. Wat wil jij bereiken? Welke tussenstops zijn onmisbaar? En waar leidt jouw persoonlijk kompas en jouw bedrijfskompas je heen? 

Maand 6: Lig je nog op koers? Hoe gaat het met je stappen? En hoe ga je vanaf hier verder?  

Maartje is doortastend en komt snel tot de kern. Ze kan hoofd- en bijzaken snel en goed scheiden, waardoor een uiting passend is voor de doelgroep. Maartje geeft communicatie een passende 'funfactor' mee. Daarnaast heeft Maartje een stralende en positieve persoonlijkheid die ervoor zorgt dat de samenwerking erg prettig verloopt.

Imke van der Smissen
Interim manager & Projectleider, Motiv8 care-solutions
Maartje is flexibel, goed bereikbaar en kan snel schakelen. Je merkt dat ze een universitaire achtergrond heeft en is in staat om ingewikkelde onderwerpen te begrijpen en vervolgens op begrijpelijke wijze te vertalen naar de doelgroep. Ze is creatief en geeft nieuwe inzichten. Daarnaast is Maartje een fijn mens om mee samen te werken!

Mathilde Muis - Adviseur, projectmanager en consultant in de gezondheidszorg

 
Ik zou iedereen en elk bedrijf een ‘Maartje’ gunnen. Ik zou haar omschrijven als energiek, aanvoelend en meedenkend. Heeft altijd tijd voor je, afspraken maken gaat soepel en samen tot resultaat komen nog veel sneller. Wij gaan voor ‘een lange relatie’ met Maartje, zodat communicatie een standaard puntje op de agenda is en zij voor ons ook een stok achter de deur is om na te blijven denken over het communiceren intern en extern. Een aanwinst voor onze organisatie!

Sabrina (en Raymon) Schoenmakers,
Directie Tjil! Kinderopvang
Ik weet in mijn hoofd heel goed wat ik wil vertellen en delen, maar dit overbrengen op papier is een vak apart. Maartje kan dit als geen ander. Ze levert maatwerk en kwaliteit. Ze staat ergens voor en ik kan haar aan iedereen aanbevelen. Ik geef onze samenwerking een dikke tien!

Pedro van Helden
Directeur & Ondernemerscoach - Solvid Ondernemen
Ik heb met Maartje in twee verschillende opdrachten voor een grote zorginstelling in Brabant mogen samenwerken. Maartje is creatief, enthousiast en een vakkundig persoon. Ze heeft weinig woorden nodig om de essentie te begrijpen. Zij vertaalt dit vervolgens op een creatieve wijze (in beeld en woord) naar de ontvanger. Naast dat Maartje een vakvrouw is, is zij ook zeer prettig in de samenwerking en hebben we naast hard werken ook veel plezier gehad.

Ingrid Havermans
Project- en Interimmanager, Met Ingrid Havermans BV.
Maartje zorgt voor een frisse blik en is kritisch. Ze durft gevraagd en ongevraagd haar mening te geven, denkt mee en helpt ons bij de optimalisatie van onze communicatie-uitingen. Maartje is creatief en denkt graag out-of-the-box. Daardoor komt ze met dingen waar we zelf nog niet bij stilgestaan hadden. Met haar pro-actieve houding paste ze prima binnen ons team.

Marc Veerman
Management Consultant & Projectmanager, 4 Better Consultancy

Het resultaat?

Na het volgen van dit programma:
• Weet je wat JIJ onmisbaar vindt in jouw werk en het ondernemerschap.
• Weet je wat de allerbelangrijkste waarden binnen jouw onderneming zijn
• Weet jij precies welke communicatiekanalen, -mogelijkheden en richtingen bij jou en jouw onderneming passen.
• Weet jij welke concrete stappen jij nog moet zetten om jouw doel te bereiken.
• Voelt communicatie niet langer als een ‘moetje’ of ‘eng’, maar als een prachtig en praktisch middel dat jouw doel dichterbij brengt.
• Beschik jij over een flinke dosis communicatiekennis, een toolbox met direct toepasbare communicatiemiddelen en een (herbruikbaar) stappenplan.

 

Jouw investering 

Een doel bereiken gaat niet vanzelf. Dat vraagt om een investering, in zowel tijd als geld. Ik noem het bewust een investering, omdat ik zeker weet dat jij jouw investering terugverdiend wanneer jij alles wat je leert in het programma toepast in de praktijk.

Je ontvangt: 

 • Een start- en eindgesprek waarin we ons doel bepalen én bekijken hoe je na het traject verder kunt.
 • 6 inspirerende 1-op-1 gesprekken waarin we jouw opdrachten doornemen, uitdagingen bespreken en waarin je gericht en effectief communicatieadvies krijgt. De gesprekken zijn live (bij jou op locatie of ergens in de omgeving) of via Teams/Zoom. 
 • 6 werkboeken met inspirerende en uitdagende opdrachten
 • 6 video’s met kennis, tips, adviezen en achtergrond informatie. 
 • 24/7 coaching ‘op afroep’: je kunt jouw vraag tussendoor altijd stellen via mail of WhatsApp. 

Je betaalt hiervoor eenmalig €2395,- (excl. btw.)

Benieuwd of dit programma bij jou past? 

Wil jij ontdekken of dit programma iets voor jou is? Laten we even bellen! Ik geef je graag meer informatie. Uiteraard helemaal vrijblijvend. 

  Hier lees je meer over het privacybeleid van Moor Communicatie. 

  Veel gestelde vragen

  Kan ik ook in termijnen betalen?

  Als je liever in 2 termijnen betaald dan kan dat. Geen probleem.

  Het programma duurt een half jaar. Kan ik het ook sneller doorlopen?

  Dit is mogelijk, maar ik raad het niet aan. Tijdens het programma ga je al actief aan de slag met je bedrijf, marketing en communicatie. Soms heb je wat meer tijd nodig om de opdrachten in het programma uit te voeren of duurt het even voordat je resultaat van je acties kunt ervaren. Daarnaast is het goed om (naast het runnen van je bedrijf) tijd en ruimte te hebben om na te denken. Haastige spoed is zelden goed 😉  

  Wat maakt dit programma anders dan andere (communicatie)trainingen, workshops? En waarom zou ik geen communicatiemedewerker inhuren?

  Na dit programma beschik jij over een gericht doel, een toolbox vol passende communicatie én de kunde om zélf met persoonlijke en effectieve communicatie je doel te bereiken. Alles is helemaal afgestemd op jouw kracht en de (kern)waarden van jouw organisatie. Dat maakt dit programma niet alleen uniek, maar ook nog eens heel handig: je bent na het volgen van dit programma zelf in staat om jouw bedrijfscommunicatie te voeren. Hierdoor ben je niet afhankelijk van een ander. Een eenmalige investering die je een (werk)leven lang plezier oplevert. 

   

  Is er een vervolgtraject?

  Ja! Heb je het programma doorlopen en heb je daarna zin in een vervolg? Dan kun je je inschrijven voor het mastertraject. Ook kun je losse begeleiding inkopen wanneer jij het gevoel hebt dat je een steuntje in de (communicatie)rug kunt gebruiken in de laatste stappen op weg naar jouw doel. 

  Ik kan toch ook gewoon zélf aan de slag met mijn bedrijfscommunicatie?

  Ja zeker! Dat is dus ook wat we gaan doen in dit programma 😉 Maar dan inclusief 1-op-1 coaching, een handig te volgen opbouw, een goede stok achter de deur en een hoop communicatie-, marketing- en ondernemerskennis op afroep. Daardoor weet jij zeker dat je gericht aan de slag gaat en stappen richting jouw doel zet. En voorkom je dat je halverwege afhaakt of dat communicatie onderaan je prioriteitenlijstje komt. 

  Waar vinden de 1-op-1 sessies plaats?

  De 1-op-1 sessies (waarin we jouw opdrachten doornemen, vorderingen bespreken en plannen/afspraken maken) vinden plaats bij jou op locatie of op ‘neutraal terrein’. De bibliotheek, een lunchroom, vergaderzaal of buiten in de openlucht als je dat prettig vindt.