Vergroot jouw impact 

met ‘We want Moor’ 

In dit groepsprogramma leer jij hoe jij jouw kwaliteiten als ondernemer optimaal inzet en welke stappen jij kunt zetten op communicatiegebied om te groeien als mens, als ondernemer en als bedrijf.

Samen op reis naar meer plezier, meer eenvoud en meer effect!

Het groepsprogramma ‘We Want Moor’ is speciaal voor zelfstandig ondernemers die willen groeien. Ben jij op zoek naar meer? 

 • Meer plezier, door te doen wat bij jóu past
 • Meer eenvoud, dankzij een superscherpe focus en je te ontdoen van allerlei ‘rompslomp’
 • Meer effect, dankzij een helder doel en een sterke strategie om daar te komen

Om op die manier te groeien als mens, als ondernemer én als bedrijf? Dan bied dit groepsprogramma precies wat jij zoekt.

 

Loop jij er tegenaan dat…

 • Je vol overtuiging bent gaan ondernemen, maar soms het overzicht mist. Was er maar een plan of doel waar jij je aan vast kon houden.
 • Je soms overweldigd raakt door alle communicatiekeuzes die er zijn: Ga je op Tiktok? En wat moet je posten op LinkedIn? Of toch Instagram?
 • Je geniet van de vrijheid die ondernemen biedt, maar je mist inspirerende collega’s of een fijne club gelijkgestemden om mee te sparren? 
 • Je veel kennis bezit, maar je het lastig vindt om jezelf ‘in de markt’ te zetten. Hoe profileer je jezelf als ondernemer? 

Geen zorgen. In ‘We want Moor’ leer jij:

 • Hoe jij jezelf en jouw bedrijf als merk in de markt zet
 • Wat jouw unieke kwaliteiten zijn én hoe je die profileert
 • Wat jouw (communicatie)doel voor dit/komend jaar is
 • Welke stappen jij moet zetten om jouw doel te bereiken
 • Welke communicatiekanalen het beste bij jou en jouw (communicatie)doel passen

Dit zeggen anderen:

Maartje is doortastend en komt snel tot de kern. Ze kan hoofd- en bijzaken snel en goed scheiden, is kritisch en denkt mee. Daarnaast heeft Maartje een stralende en positieve persoonlijkheid

Imke van der Smissen

Interim manager & Projectleider, Motiv8 care-solutions

Ik zou iedereen en elk bedrijf een ‘Maartje’ gunnen. Ze is energiek, aanvoelend en meedenkend.  Ook is ze voor ons een stok achter de deur is om na te blijven denken over onze communicatie, intern en extern.

Raymond & Sabrina Schoenmakers

Eigenaren Tjil! Kinderopvang

Ik zag er tegenop om consequent op Linkedin te publiceren. Weten hoe je dat goed moet doen is één ding. Gemotiveerd zijn om dat te doen is een tweede. De samenwerking met Maartje heeft me beide gebracht. 

Joep van Rensch

Customer Journey Expert, Customer Geeks

Samen gaan we voor groei

Meer plezier, meer eenvoud en meer effect. Dát is het doel van  We want Moor’. Niet om (zoals zovelen roepen) ‘de 10K per maand’ te halen, extreem rijk te worden of ‘high end’ te verkopen. Nee, om te groeien als mens, als ondernemer en als bedrijf. Om jezelf te stretchen, ontdekken wat mogelijk is, groter te denken door simpeler te werken. Doelen te stellen en slimme keuzes te maken op de weg naar dat doel. Om communicatiemogelijkheden te verkennen, maar ook bewust te passeren.

In een programma van 3 maanden gaan we met een groep gelijkgestemde ondernemers aan de slag. Leren van en met elkaar. Je deelt kennis, kunde, ervaring, visie, worstelingen en successen met elkaar. 

En ik ben jouw gids. Ik geef je handige tools, slim advies en creatieve invalshoeken. Daarnaast stel ik vragen, veel vragen, zodat jij zélf kunt ontdekken waar jouw (communicatie)kracht zit. 

 

Wat gaan we doen?

Het groepsprogramma duurt 3 maanden. Daarin krijg je: 

 • 3 live ochtenden op een inspirerende locatie. We gaan met elkaar aan de slag met strategie, oefeningen, kennisdeling en meer. We sluiten af met een gezamelijke en gezonde lunch.
 • Om de week een digitale Q&A, waarin we een uur lang (via TEAMS) aan de slag gaan met jouw vragen (en die van de andere deelnemers) rondom een bepaald ondernemers-/communicatiethema.
 • Je krijgt alle kennis, inspiratie en inzichten die jij nodig hebt om stappen te zetten richting jouw (communicatiedoel). 

Waarom een groepsprogramma?

Samen kom je verder! In dit programma ervaar je de kracht van een groep geïnspireerde, gelijkgestemde, enthousiaste ondernemers. Je leert ontzettend veel met en van elkaar. Je breidt je netwerk uit, profiteert van elkaars expertise en ervaart dat je niet alleen bent.

Jouw investering

Jij wilt groeien en dat gaan we samen doen. Na dit programma voel jij je een ander mens, een andere ondernemer en heb jij een ander bedrijf. Zelfbewuster, doelgerichter. Met meer plezier, eenvoud en effect. Dat is mijn belofte aan jou.

Dat vraagt natuurlijk ook om een investering van jouw kant. Naast jouw tijd, inspiratie en inzet investeer je €1500,- (excl. btw)* voor je deelname aan ‘We Want Moor’. Dit bedrag is inclusief 3 live-ochtenden op een inspirerende locatie (1 live-ochtend per maand) en lunch. Daarnaast is er om de week een Q&A met een thema. Tijdens dit uur kun je al je vragen stellen rondom dit thema. 

*Dit bedrag is een pilotprijs. De eerste groep start in januari 2024 met maximaal 8 deelnemers. Daarna gaat de prijs omhoog.

Neem je deel aan alle sessies? En zet je de aanbevolen stappen? Dan verdien jij deze investering absoluut terug. Daarnaast merk je het effect van het groepsprogramma terug in je houding, ondernemersfilosofie en (onbetaalbaar!) het plezier in je werk.    

 

Veel gestelde vragen

Voor wie is 'We Want Moor' geschikt?

 Dit groepsprogramma is er voor zelfstandig ondernemers die willen groeien als mens, als ondernemer en als bedrijf. Het programma is speciaal geschikt voor kennisondernemers en dienstverleners die veel kennis en kunde opgedaan hebben in loondienst en nu als zelfstandige werken. Oftewel: ondernemers die alles van hun vakgebied weten, maar op gebied van ondernemerschap en communicatie willen groeien.

Heb je meer praktische informatie over het programma?

Ja zeker! We starten in januari met de 1e groep. Het traject duurt 3 maanden. Elke maand is er 1 live-ochtend op een inspirerende locatie. Deze locatie ligt nog niet vast en zal altijd op gunstige afstand voor de deelnemers zijn. De live-ochtenden zijn op vrijdag. De exacte datum van de ochtenden krijg je tijdig te horen.  Daarnaast zijn er digitale vragenuurtjes. Die volg je van achter je pc/laptop. Elke Q&A heeft een ander thema. De thema’s zijn ruim van te voren bekend. 

Uit hoeveel personen bestaat de groep?

We trainen met maximaal 8 ondernemers per groep. Genoeg voor een fijne interactie en tevens voldoende ruimte en aandacht voor elk individu. 

 

Kan ik in termijnen betalen?

Je voldoet het totaalbedrag aan het begin van het traject. Dit is meteen jouw ‘commitment’: een financiële drijfveer om alles uit het programma te halen. Kun je het bedrag niet in één keer betalen? Dan kijken we samen naar een andere oplossing. 

Ik twijfel nog. Hoe weet ik zeker dat dit programma voor mij geschikt is?

Investeringen in jezelf en je bedrijf zijn altijd spannend. Het is logisch dat jij wilt ontdekken of het programma écht bij jou past en jou verder gaat helpen. Ik beantwoord graag al jouw vragen tijdens een gratis verkennend gesprek. 

Ik wil meedoen! Wat is de eerstvolgende stap?

Superleuk! Ik werk graag met enthousiaste ondernemers zoals jij. Om deel te nemen vraag je eerst een verkennend gesprek aan. Tijdens dit gesprek (30 min) maken we kennis, kijken we of er een wederzijdse klik is en kun je al jouw vragen stellen. Daarna krijg je van mij een vragenlijst. Daarin kun jij aangeven wat voor jou belangrijk is, wat je wilt leren en wat jouw doel is. Dan houd ik daar rekening mee in het programma, zodat jij er ook écht uithaalt wat voor jou belangrijk is. Je ontvangt vervolgens alle benodigde (praktische) info over het programma (zoals de dagen en locaties van de live-ochtenden en de data en thema’s van de Q&A’s).  

Waarom de naam 'We want Moor'?

Samen kom je verder! Daarom benadrukt ‘WE’ in ‘We want Moor’ het samenzijn. Samen als ondernemers stappen zetten, elkaar helpen, meevaren op elkaars (positieve) energie.

‘Want’ draait om gedrevenheid. Écht willen. Gemotiveerd zijn om de stappen te zetten die nodig zijn om als mens, ondernemer en bedrijf te groeien. Voélen dat het tijd is om jezelf een stapje hoger te brengen.

En ja, daar gaat ‘Moor’ natuurlijk over: meer. Meer plezier (door doen wat bij jou past), meer eenvoud (dankzij een superscherpe focus) en meer effect (dankzij een helder doel en een sterke strategie). More dus. Met een knipoog naar mijn bedrijfsnaam en bijnaam: Moor. 
Als gids help ik je graag op jouw reis naar meer. 

Interesse?

Wil jij weten of het groepsprogramma ‘We want Moor’ bij jou, jouw onderneming en jouw situatie past? Ik bespreek graag alle mogelijkheden met je. Vraag hieronder een verkenningsgesprek (+/-30 min) aan. 

  Hier lees je meer over het privacybeleid van Moor Communicatie.