Mag het een onsje meer zijn?

Moor houdt van maatwerk. Er bestaat niet zoiets als ‘one size fits all’. Daarom pas ik mijn programma graag aan op jouw wensen. Samen gaan we op reis. En wat je ook kiest, het levert je altijd nieuwe inzichten, verfrissende ideeën en goede energie op.    

De keuze is reuze 

De workshops, lezingen en trajecten van Moor zijn er voor ondernemers en bedrijven, maar ook voor verenigingen, clubs en andere gezelschappen. 

Workshops

Workshops over ontspannen ondernemerschap, werken volgens jouw (kern)waarden en/of communicatie. 

Wat kun je verwachten? Een frisse, interactieve workshop met jouw team/organisatie of met een (zelf) samengestelde groep. Frisse ideeën, stof tot nadenken, humor en flink wat stappen vooruit.  

Identiteitstraject

Samen gaan we op reis naar een nieuwe naam voor jouw organisatie en bijpassende strategie. We onderzoeken doel, doelgroep en stippelen het pad uit.

Wat kun je verwachten? Twee interactieve sessies, een handig en heel praktisch naslagwerk en daarnaast een frisse blik, stok achter de deur en bevlogen begeleiding.  

Lezing

Inspirerende lezing over communicatie en/of ondernemerschap. Een mooie mix van verhalen uit eigen ervaring, actualiteiten, humor en (praktijk)kennis. 

Wat kun je verwachten? Een frisse, praktische kijk op ontspannen ondernemen vanuit je éigen waarden. Een energieke en positieve lezing waarbij interactie met de zaal en kennisdeling centraal staat. luisteraars vol inspiratie naar huis gaan. 

 

Maartje is doortastend en komt snel tot de kern. Ze kan hoofd- en bijzaken snel en goed scheiden, waardoor een uiting passend is voor de doelgroep. Maartje geeft communicatie een passende 'funfactor' mee. Daarnaast heeft Maartje een stralende en positieve persoonlijkheid die ervoor zorgt dat de samenwerking erg prettig verloopt.

Imke van der Smissen
Interim manager & Projectleider, Motiv8 care-solutions
Maartje is flexibel, goed bereikbaar en kan snel schakelen. Je merkt dat ze een universitaire achtergrond heeft en is in staat om ingewikkelde onderwerpen te begrijpen en vervolgens op begrijpelijke wijze te vertalen naar de doelgroep. Ze is creatief en geeft nieuwe inzichten. Daarnaast is Maartje een fijn mens om mee samen te werken!

Mathilde Muis - Adviseur, projectmanager en consultant in de gezondheidszorg

 
Ik zou iedereen en elk bedrijf een ‘Maartje’ gunnen. Ik zou haar omschrijven als energiek, aanvoelend en meedenkend. Heeft altijd tijd voor je, afspraken maken gaat soepel en samen tot resultaat komen nog veel sneller. Wij gaan voor ‘een lange relatie’ met Maartje, zodat communicatie een standaard puntje op de agenda is en zij voor ons ook een stok achter de deur is om na te blijven denken over het communiceren intern en extern. Een aanwinst voor onze organisatie!

Sabrina (en Raymon) Schoenmakers,
Directie Tjil! Kinderopvang
Ik weet in mijn hoofd heel goed wat ik wil vertellen en delen, maar dit overbrengen op papier is een vak apart. Maartje kan dit als geen ander. Ze levert maatwerk en kwaliteit. Ze staat ergens voor en ik kan haar aan iedereen aanbevelen. Ik geef onze samenwerking een dikke tien!

Pedro van Helden
Directeur & Ondernemerscoach - Solvid Ondernemen
Ik heb met Maartje in twee verschillende opdrachten voor een grote zorginstelling in Brabant mogen samenwerken. Maartje is creatief, enthousiast en een vakkundig persoon. Ze heeft weinig woorden nodig om de essentie te begrijpen. Zij vertaalt dit vervolgens op een creatieve wijze (in beeld en woord) naar de ontvanger. Naast dat Maartje een vakvrouw is, is zij ook zeer prettig in de samenwerking en hebben we naast hard werken ook veel plezier gehad.

Ingrid Havermans
Project- en Interimmanager, Met Ingrid Havermans BV.
Maartje zorgt voor een frisse blik en is kritisch. Ze durft gevraagd en ongevraagd haar mening te geven, denkt mee en helpt ons bij de optimalisatie van onze communicatie-uitingen. Maartje is creatief en denkt graag out-of-the-box. Daardoor komt ze met dingen waar we zelf nog niet bij stilgestaan hadden. Met haar pro-actieve houding paste ze prima binnen ons team.

Marc Veerman
Management Consultant & Projectmanager, 4 Better Consultancy

Zullen we er samen een mouw aan passen? 

Maatwerk is altijd mogelijk! Zullen we samen een mooi programma samenstellen? Vraag hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 

    Hier lees je meer over het privacybeleid van Moor Communicatie.