Stel: iemand reageert op een vervelende manier op jouw bericht op Social Media. Of een collega doet iets waar je helemaal niet achter staat. Een snelle sneer of andere negatieve reactie ligt dan op de loer. Wil jij een rake opmerking uitdelen op Social Media? Je collega bekritiseren? Een roddel verspreiden of gewoonweg een reactie geven? You better T.H.I.N.K.! 

T.H.I.N.K. is een handig ezelsbruggetje. Het herinnert je aan enkele zaken die je af kunt wegen vóórdat je (zowel schriftelijk als face-to-face) reageert:

T is it True?
H is it Helping?
I is it Inspiring?
N is it Necessary
K is it Kind?

Kortom: Klopt hetgeen je wilt zeggen? Helpt het de ander? En jezelf? Is het inspirerend en opbouwend? Is het daadwerkelijk nodig? En is het aardig?
You better think! Heb je eenmaal op de enterknop gedrukt of je woorden gesproken, dan is het een stuk lastiger om zaken ongedaan te maken.


Moor Communicatie maakt informatieve teksten interessant, begrijpelijk en aantrekkelijk. Heb jij een informatieve tekst die een oppepper kan gebruiken? Of ben jij op zoek naar een enthousiaste communicatieadviseur die jouw bedrijfscommunicatie een nieuwe draai kan geven? Dan ben je bij Moor Communicatie aan het juiste adres. Volg Moor op LinkedIn en volg de blogreeks Moor Breekt de Week via de website.

-->