Ik ben laatst verhuisd. Vooraf dacht ik: ‘ik ga er echt iets hips van maken! Met donkergroene muren en gouden accessoires.’ Je weet wel, zoals je nu ook in alle magazines ziet. Eenmaal in het nieuwe huis bleek dat idee helemaal niet bij mij te passen. Ik heb dus gewoon weer mijn oude meubels neergezet. En wat blijkt? Ik voel me er meteen thuis. Ik ben nu eenmaal niet zo hip, maar hou wel heel erg van een jaren ’30 stijl. 

Zo is het in mijn ogen ook met communicatie. Je kunt de trends volgen en op Instagram gaan, omdat iedereen dat doet. Of gaan vloggen. En dan zit je daar in je eigen huis, met mooie gouden accessoires en groene muren.

In het begin lijkt het verfrissend en leuk. Maar als snel blijkt dat het helemaal niet bij jou en je bedrijf past. Kies daarom voor communicatiestrategieën, middelen en boodschappen die bij jou, bij jouw stijl en bij jouw bedrijf passen.
Daag jezelf vervolgens uit binnen die kaders. Probeer op jouw favoriete social media kanaal iets nieuws. Verdiep je écht in de wereld van bloggen (Hoe kan het beter? Effectiever? Productiever?). Of pak je oude, vertrouwde nieuwsbrief eens goed aan.

Hulp nodig? Ik help je graag verder!
———————————————————————-
Is het woensdagmiddag? Dan is het tijd voor Moor Breekt de Week! Ook in 2019 gaat Moor door met bloggen. Heb jij een brandende communicatievraag? Een leuk communicatie-item waar je meer over wilt weten? Of een sprankelend onderwerp? Laat het me weten!

 

-->