Het is tijd voor een rustmoment in onze reis. Want als je veel reist, is het ook goed om zo nu en dan een break te nemen.

En dan is het ineens eind april, heb ik een heel dikke buik en is het tijd voor… mijn verlof! Met de lente en zomer in aantocht en een (tweede) kindje op komst ga ik nog een paar weken genieten van wat rust, voordat er een nieuwe tijd aanbreekt.

Back on track
Over vier maanden ga ik weer aan de slag. Dan sta ik bij de halte op jullie te wachten om onze reis voort te zetten. Vol nieuwe inspiratie, lekker uitgerust (jullie dan, ik waarschijnlijk niet haha!) en boordevol met mooie zomerverhalen. Klaar om samen op pad te gaan. Lezen jullie dan weer mee?

PS.
Uiteraard ben ik de komende maanden niet van de wereld verdwenen. Dus wil je graag sparren over een communicatievraagstuk? Wil jij een zorgreis, zorgprogramma of zorgpad ontwikkelen voor jouw (zorg)organisatie? Koffie drinken en kennismaken? Neem dan contact met me op! Mail naar info@moorcommunicatie.nl. Ik zie, spreek, hoor je graag!

Een heel fijne lente/zomer!

Maartje – Moor Breekt de Week – Moor Communicatie

-->