Eigenlijk ben ik niet zo van de feestjes. Toch vier ik mijn bedrijfsverjaardag ieder jaar. Ik vind het een mooie gelegenheid om mijn klanten te bedanken, ideeën uit te wisselen en elkaar (onder feestelijke omstandigheden) weer te spreken. We gingen ontbijten met ondernemers toen Moor 2 jaar bestond, hadden een mini-masterclass in het Willem II stadion bij het 3-jarig bestaan en een inspiratiesessie met gastsprekers in Klooster Nieuwkerk bij de 4e verjaardag van Moor Communicatie. Dit jaar ga ik 5 mensen en groepen in het zonnetje zetten. Daarnaast staat er een cadeautje voor jou klaar! 

Ondernemer ben je niet alleen. Daarvoor heb je steun, inspiratie en motivatie nodig. Die krijg je van jouw omgeving. Daarom wil ik vijf mensen/groepen bedanken die mij de afgelopen vijf jaar geholpen hebben.

 • 1: Mijn familie
  Zij horen dagelijks mijn verhalen aan, remmen me af als ik té enthousiast ben en peppen me op als ik even door de bomen het bos niet meer zie. Daarom heb ik mijn familie meegenomen voor een lekker ontbijt aan de Zeeuwse kust.
 • 2: Mijn businesscoach
  Als je stappen wilt maken, dan heb je daar een spiegel voor nodig. Iemand die jou weet te prikkelen en je zo nu en dan een duwtje in de juiste richting kan geven. Voor mij is dat mijn businesscoach van het eerste uur: Karen Lanning. Dankzij haar metaforen en coaching wist ik te groeien. Daarom heb ik haar bedankt met een pakket van Rituals. Ze gaat bijna met zwangerschapsverlof, dus ze heeft een beetje ontspanning meer dan verdiend.
 • 3: Mijn ondernemersvriend
  Het leven als zelfstandig ondernemer kan soms wat eenzaam zijn. Je maakt zelf beslissingen, voert ze zelf uit, viert zelf je successen en incasseert zelf minder leuke dingen. Dat is allemaal wat prettiger als je een ondernemersvriend hebt die je begrijpt. Ervaringen uitwisselen, elkaar oppeppen of bijvoorbeeld om zeven uur ’s ochtends even bellen, omdat je allebei al vroeg aan het werk bent. Dat kan ik met mede-ondernemer Imke van Merrienboer. Daarom bedankte ik haar (als echte saunaliefhebber) met een Saunabon.
 • 4: Mijn hond
  Ken je mij, dan ken je mijn hond Sam waarschijnlijk ook. Soms omdat hij van zich laat horen tijdens een telefoongesprek en soms van de jaloersmakende verhalen (‘Ja ik ben net nog even een uur naar het bos geweest’). Tijdens mijn wandelingen met Sammie doe ik de beste ideeën op. Daarom heb ik als dank geld gedoneerd aan Stichting Hulphond. Deze stichting helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Zo’n hond biedt veel mensen een nieuw perspectief.
 • 5: Mijn klanten
  Zonder klanten en ambassadeurs geen werk! Daarom wil ik iedereen uit mijn netwerk hartelijk danken voor het vertrouwen, de inspiratie en de opdrachten van de afgelopen vijf jaar! Als cadeautje bied ik jullie graag mijn E-book aan. Dit is een bundeling van blogs, boordevol communicatietips. Wil je dit E-book ontvangen? Voeg mij dan toe (of volg me) op Linkedin! Vrijdag a.s. verschijnt daar het E-book.

Op naar de volgende 5 jaar!


Moor Breekt de Week verschijnt iedere woensdagmiddag om 12.00 uur. Geen blog meer missen? Geef je dan op via de website. Je kunt hier eerdere blogs teruglezen.

-->