Vandaag is het 1 maart. Een dag die je niet zomaar aan je voorbij moet laten gaan. Het is namelijk … Nationale Complimentendag! 
Dus bij deze, mijn compliment aan jullie: 

Beste lezer,

Al bijna twee jaar breek ik samen met jou elke woensdag de week. Soms gebruik ik je om mijn frustratie van me af te schrijven (zoals in mijn blog over Tom de Ridder van MKB Brandstof). Soms hoorde je mijn verhaal aan over de keuze voor het juiste communicatiekanaal (zoals in mijn blog over meegaan met communicatiehypes). Soms nam ik je mee in de wereld van ‘vage communicatiekeuzes’ (zoals in mijn blog over slechte bedrijfsnamen). En soms droeg ik je op om rare dingen te doen (zoals in mijn blog ‘NIET doen wat de klant vraagt’).

En toch bleef je lezen, bleef je mij, mijn bedrijf en Moor Breekt de Week trouw. En daarvoor wil ik je bedanken! Want zonder lezer geen blog en zonder enthousiastelingen geen inspiratie. Elke week fascineren, inspireren en prikkelen jullie mij om een nieuwe blog te schrijven.
Merci dat jij er bent!

Zo, genoeg geslijmd.


Moor Breekt de Week is de wekelijkse blog van Maartje Bertens. Heb jij een onderwerp voor Moor Breekt de Week? Een communicatiefrustratie, een ondernemersvraag of juist een compliment voor een bedrijf met uitstekende communicatie-uitingen? Laat het weten (info@moorcommunicatie.nl) Wie weet komt jouw onderwerp terug in de volgende editie van Moor Breekt de Week!

 

-->