In één ochtend een grote stap voorwaarts

Vaak weet jij héél goed wat je wil. Je heb precies in jouw hoofd hoe je jouw klus gaat klaren. Maar ja, dan blijf je hangen in de uitvoering. Want jouw nieuwe product is prachtig. Jouw nieuwe dienst is écht een gat in de markt. Maar waar is die markt? Wie is jouw ideale klant? En waar vind je die klant? Welke communicatiemiddelen ga jij inzetten? En waarom, wanneer en hoe?

Samen aan de slag

Dan is het tijd voor een strategiesessie van Moor Communicatie! Tijdens deze inspirerende ochtend duiken we samen in jouw casus. 1-op-1 of samen met jouw team of collega’s die jij graag bij jouw project wil betrekken. De agenda van deze ochtend bepaal jij. 

Wat gaan we doen? 

Op zoek naar jouw ideale klant, je huidige communicatiemiddelen onder de loep nemen of je website analyseren en verbeteren. Jij bepaalt waar wij over gaan sparren. Tijdens een telefonische intake bespreken we wat jouw doel is van de ochtend. Ik ontwikkel daarna een mooi programma waarin we al jouw communicatie-, marketing- en ondernemersvragen behandelen. De werkvormen die ik gebruik zijn creatief, inspirerend en doeltreffend.

Maartje is doortastend en komt snel tot de kern. Ze kan hoofd- en bijzaken snel en goed scheiden, waardoor een uiting passend is voor de doelgroep. Maartje geeft communicatie een passende 'funfactor' mee. Daarnaast heeft Maartje een stralende en positieve persoonlijkheid die ervoor zorgt dat de samenwerking erg prettig verloopt.

Imke van der Smissen
Interim manager & Projectleider, Motiv8 care-solutions
Maartje is flexibel, goed bereikbaar en kan snel schakelen. Je merkt dat ze een universitaire achtergrond heeft en is in staat om ingewikkelde onderwerpen te begrijpen en vervolgens op begrijpelijke wijze te vertalen naar de doelgroep. Ze is creatief en geeft nieuwe inzichten. Daarnaast is Maartje een fijn mens om mee samen te werken!

Mathilde Muis - Adviseur, projectmanager en consultant in de gezondheidszorg

 
Ik zou iedereen en elk bedrijf een ‘Maartje’ gunnen. Ik zou haar omschrijven als energiek, aanvoelend en meedenkend. Heeft altijd tijd voor je, afspraken maken gaat soepel en samen tot resultaat komen nog veel sneller. Wij gaan voor ‘een lange relatie’ met Maartje, zodat communicatie een standaard puntje op de agenda is en zij voor ons ook een stok achter de deur is om na te blijven denken over het communiceren intern en extern. Een aanwinst voor onze organisatie!

Sabrina (en Raymon) Schoenmakers,
Directie Tjil! Kinderopvang
Ik weet in mijn hoofd heel goed wat ik wil vertellen en delen, maar dit overbrengen op papier is een vak apart. Maartje kan dit als geen ander. Ze levert maatwerk en kwaliteit. Ze staat ergens voor en ik kan haar aan iedereen aanbevelen. Ik geef onze samenwerking een dikke tien!

Pedro van Helden
Directeur & Ondernemerscoach - Solvid Ondernemen
Ik heb met Maartje in twee verschillende opdrachten voor een grote zorginstelling in Brabant mogen samenwerken. Maartje is creatief, enthousiast en een vakkundig persoon. Ze heeft weinig woorden nodig om de essentie te begrijpen. Zij vertaalt dit vervolgens op een creatieve wijze (in beeld en woord) naar de ontvanger. Naast dat Maartje een vakvrouw is, is zij ook zeer prettig in de samenwerking en hebben we naast hard werken ook veel plezier gehad.

Ingrid Havermans
Project- en Interimmanager, Met Ingrid Havermans BV.
Maartje zorgt voor een frisse blik en is kritisch. Ze durft gevraagd en ongevraagd haar mening te geven, denkt mee en helpt ons bij de optimalisatie van onze communicatie-uitingen. Maartje is creatief en denkt graag out-of-the-box. Daardoor komt ze met dingen waar we zelf nog niet bij stilgestaan hadden. Met haar pro-actieve houding paste ze prima binnen ons team.

Marc Veerman
Management Consultant & Projectmanager, 4 Better Consultancy

Het resultaat?

Na de strategieochtend loop jij over van energie, ideeën en concrete acties. Jij weet wat jou (en je collega’s) te doen staat. Je hebt veel praktische kennis opgedaan, bent stappen vooruit gekomen en hebt zin om aan de slag te gaan. 

 

Goed om te weten!

Zeg je ‘ja’ tegen een sessie dan zeg je JA tegen:  

  • Een enthousiaste sparringpartner met 10 jaar ervaring als ondernemer.
  • Een creatieve motivator met 15 jaar ervaring in het communicatievak.
  • Een snelle analysator mét Brabantse tongval en een uitgebreid netwerk in Tilburg en omgeving. 

De investering

Deze inspirerende sessie kost je één ochtend (van 9.00 tot 12.30u) en slechts €495,-.  Hiervoor krijg je een uitgebreide, telefonische intake (waarin we jouw wensen en agendapunten doornemen) en een op maat gemaakte, doeltreffende ochtend waarin jij al jouw communicatie-, marketing- en ondernemersvragen op me af mag vuren. Ook mag je collega’s, jouw team of andere gasten uitnodigen die bij kunnen dragen aan een mooie ochtend rondom jouw thema(‘s).  

Veel gestelde vragen

Met hoeveel mensen kan ik deelnemen aan de strategie-ochtend?

Dat is geheel aan jou! Ik kan 1-op-1 met jou aan de slag met jouw vraagstuk, maar het is ook mogelijk om met meer mensen de sessie te doorlopen. Denk bijvoorbeeld aan je collega’s, een team of een groep gelijkgestemden. Belangrijk is dat de groep niet té groot word (max 8 personen) en dat het draait om één vraagstuk/onderneming. We gaan dus niet aan de slag met meerdere vraagstukken van meerdere organisaties tegelijk. 

Kan ik ook een strategiedag boeken in plaats van een ochtend

In principe duurt de strategiesessie één dagdeel en het liefst de ochtend. Daar kies ik bewust voor: in de ochtend ben je fris en kun je met volle energie aan de slag. Langer dan één dagdeel is vaak te vermoeiend en veel minder effectief. Is de ochtend geen optie voor jou? Dan kunnen we in overleg uitwijken naar de middag. Wil je meer dan één dag deel aan de slag? Kijk dan eens bij mijn uitgebreide programma

Ik wil de strategiesessie inzetten als onderdeel van onze teamdag. Kan dat?

Zeker! De strategiesessie is heel geschikt als inhoudelijk, inspirerend deel van jullie teamdag. Jullie gaan gericht aan de slag met een (communicatie)vraagstuk in jullie onderneming. Tip: Boek een strategiesessie mét lunch en ga daarna verder met een teamactiviteit voor nog meer teamspirit. (Ik heb nog enkele leuke tips ;-)) 

 

Waar is de strategiesessie?

Waar jij graag wilt! Dat kan bij jou op locatie, in een vergaderruimte of op een inspirerende locatie in Tilburg en omgeving. Tegen meerprijs reserveer ik een mooie ruimte voor jullie. Als je dat wilt is de sessie inclusief lekkere lunch na afloop. 

Interesse?

Wil jij weten of een strategiesessie bij jou, jouw onderneming en jouw vraag past? Ik bespreek graag alle mogelijkheden met je. Vraag hieronder een verkenningsgesprek aan. 

    Hier lees je meer over het privacybeleid van Moor Communicatie.