Meer over Maartje

Ondernemen is één groot avontuur. Zo avontuurlijk dat we soms alleen maar bezig zijn met werken IN ons bedrijf in plaats van AAN. We doen dingen ‘omdat we ze altijd al zo doen’ en komen er niet aan toe om al die geweldige ideeën in ons hoofd eindelijk eens tot bloei te laten komen. Die nieuwe dienst lanceren bijvoorbeeld. Of dat product in de markt zetten. Of die nieuwe bedrijfsrichting inslaan. 

Maar ja, hoe pak je dat aan? 

Ik werk graag met ondernemers die een duidelijk doel voor ogen hebben, maar nog niet weten hoe zij daar het beste kunnen komen. Sterke communicatie is daarbij onmisbaar. Maar… welk middel zet je in? Wanneer? Waarom? En hoe? Ik leer mijn klanten hoe ze kunnen communiceren op een manier die zó goed bij ze past, dat het haast vanzelf lijkt te gaan. Zelfs als je geen spreker of schrijver van nature bent.

Want jij gaat je doel enkel bereiken als je werkt en communiceert op een manier die helemaal bij jou past. Pas dán is het authentiek en oprecht. En dat voelt jouw klant.

Het vinden van een passende vorm van ondernemen en communiceren is een zoektocht. Een zoektocht waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Ik werp me graag op als jouw trainer, adviseur, sparringpartner, stok-achter-de-deur, inspirator en coach. Mijn aanpak is vlot, creatief en met gevoel voor humor.  Tijdens onze sessies put ik uit mijn achtergrond (communicatiewetenschappen) en mijn kennis van het communicatievak (15 jaar) en ondernemerschap (10 jaar). Onze samenwerking levert jou naast concrete handvatten en praktische stappen ook inspiratie en energie op. 

Ontdek hier of een strategiesessie of mijn programma iets voor jou is! Liever eerst laagdrempelig kennismaken? Lees dan mijn gratis E-book. Of plan een gratis kennismakingsgesprek

Creatieve groet,


 Maartje Bertens (bijnaam Moor)

Waarom de naam MOOR Communicatie?

‘Moor, hoe staan we ervoor?’ Het is iets wat mijn vader me regelmatig vraagt. Mijn bijnaam is namelijk Moor. En die bijnaam gebruik ik graag! Kort, krachtig en blijft goed hangen. Daarnaast heb je natuurlijk de associatie met het Engelse ‘more’. Niet gek dus, dat de naam ‘Moor Communicatie’ direct bij me op kwam toen ik in 2013 bij de KvK binnenstapte.