Meer over Maartje 

“Zorgen moet je doen… niet maken”   – Loesje

Het is de meest spannende, onwaarschijnlijke, emotionele en veelzijdige sector die er is. Zo veel belangen, zo veel mogelijkheden, zo veel wensen, zo veel… Tja, wat is de zorgsector eigenlijk niet?

In mijn werk combineer ik mijn fascinatie voor de zorg met mijn passie voor communicatie. Als communicatiestrateeg geef ik jouw droom, wens of doel vleugels. Handen en voeten. Een op-maat-gemaakt jasje.  

 

Met mijn achtergrond in de (communicatie)wetenschap en praktische inslag combineer ik twee uitersten. Ik schakel makkelijk tussen wetenschap, theorie en praktijk, tussen bestuurslaag en werkvloer. Mijn aanpak is vlot en met humor. Ik maak graag verbinding met mensen. Voel me snel thuis in een organisatie.

In mijn koffer neem ik ruim 10 jaar aan werkervaring, 15 jaar aan communicatiekennis en 9 jaar aan zelfstandig ondernemerschap mee. Ik heb inmiddels bijna elke zorginstelling in Brabant van binnen gezien en mijn ruime netwerk bestaat uit zorgprofessionals, bestuurders en beleidsmakers uit alle takken van (zorg)sport.

Volg me op LinkedIn, abonneer je op mijn inspiratiemail of deel direct jouw vraag, droom, wens of doel met me. 

Creatieve groet,


 Maartje Bertens (bijnaam Moor)

Waarom de naam MOOR Communicatie?

‘Moor, hoe staan we ervoor?’ Het is iets wat mijn vader me regelmatig vraagt. Mijn bijnaam is namelijk Moor. En heel eerlijk… ik heb geen idee waarom!

Toch ben ik stiekem erg blij met mijn bijnaam: kort, krachtig en blijft goed hangen. Daarnaast heb je natuurlijk de associatie met het Engelse ‘more’. Niet gek dus, dat de naam ‘Moor Communicatie’ direct bij me op kwam toen ik in 2013 bij de KvK binnenstapte.